1. Nederlandse boeken
  2. Music-hall

Music-hall

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Music-hall is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 219 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789035116672. 

Specificaties Music-hall

HoofdauteurPaul van Ostaijen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Music-hall

Music-hall' is een absolute must-have voor liefhebbers van Van Ostaijens werk. Deze prachtige bloemlezing biedt niet alleen een uitgebreide selectie van zijn meest bekende gedichten, maar ook van zijn verhalen en opstellen. Met zorg samengesteld door Gerrit Borgers, is deze bloemlezing een waardevol naslagwerk dat een overzicht geeft van alle aspecten van Van Ostaijens literaire talent. De gedichten in 'Music-hall' zijn een ware traktatie voor de poëzieliefhebber. Van Ostaijen's unieke stijl en experimentele taalgebruik komen tot leven in deze verzameling. Elk gedicht is zorgvuldig gekozen om een representatief beeld te geven van Van Ostaijens oeuvre. Daarnaast bevat de bloemlezing ook een selectie van zijn meest boeiende verhalen en opstellen, die een dieper inzicht bieden in zijn gedachtegang en literaire visie. De inleiding, verzorgd door Gerrit Borgers, biedt een waardevolle context voor de werken in 'Music-hall'. Borgers' expertise en diepgaande kennis van Van Ostaijens werk maken deze bloemlezing niet alleen een genot om te lezen, maar ook een belangrijk referentiepunt voor iedereen die geïnteresseerd is in de literaire wereld van Van Ostaijen. Of je nu een doorgewinterde fan bent of net kennismaakt met zijn werk, 'Music-hall' is een onmisbaar boek dat je meeneemt op een betoverende reis door de creatieve geest van deze grote dichter en schrijver.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Music-hall

Het boek Music-hall is geschreven door Paul van Ostaijen. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Music-hall is te koop als Paperback.

Music-hall bestaat uit 219 pagina’s. 

Music-hall is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken