1. Engelse boeken
  2. My Mother Was A Freedom Fighter

My Mother Was A Freedom Fighter

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. My Mother Was A Freedom Fighter is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781608467679. 

Specificaties My Mother Was A Freedom Fighter

HoofdauteurAja Monet
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum13 juli 2017

Omschrijving van My Mother Was A Freedom Fighter

Ontdek de krachtige en poëtische mijmeringen over moederschap, zusterschap, spiritualiteit, solidariteit, ontheemding/gentrificatie, racisme en seksisme met het boek "Mijn Moeder Was Een Vrijheidsstrijder". Dit meeslepende werk neemt je mee op een reis door emoties en ervaringen die diep geworteld zijn in de menselijke ziel. Deze buitengewone verzameling verhalen en gedichten biedt een unieke kijk op de complexiteit van het leven door de ogen van moeders, zussen en vrouwen die de strijd aangaan met de uitdagingen van onze tijd. Elk woord is doordrenkt van diepgang en betekenis, waarbij de auteur de lezers uitnodigt om na te denken over hun eigen rol in de samenleving. Naast de reeds genoemde thema's, worden ook nieuwe perspectieven aangeboden die de lezer uitnodigen om voorbij de oppervlakte te kijken. Het boek onthult de scherpe gevolgen van gentrificatie en ontheemding, terwijl het tevens de veerkracht en vastberadenheid van degenen die vechten voor gelijkheid en rechtvaardigheid belicht. Deze diepgaande verhalen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die zich wil verdiepen in de menselijke ervaring en de kracht van moederschap en vrouwelijkheid wil vieren.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over My Mother Was A Freedom Fighter

Het boek My Mother Was A Freedom Fighter is geschreven door Aja Monet. De oorspronkelijke releasedatum was 13 juli 2017.

Het boek My Mother Was A Freedom Fighter is te koop als Paperback.

My Mother Was A Freedom Fighter bestaat uit 120 pagina’s. 

My Mother Was A Freedom Fighter is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken