1. Nederlandse boeken
  2. Mythen en stoplichten

Mythen en stoplichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Mythen en stoplichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044643053. 

Specificaties Mythen en stoplichten

HoofdauteurAlara Adilow
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum12 april 2022

Omschrijving van Mythen en stoplichten

In de donkere avonduren haal ik mijn breinaalden tevoorschijn en begin ik vol enthousiasme aan mijn nieuwste creatie: de Mythen en stoplichten. Het is een uniek kunstwerk dat voortkomt uit de zorgvuldig uitgekozen stoffen die ik verzamel bij lokale tweedehandswinkels. Deze stoffen zijn een weerspiegeling van de verschillende aspecten van de vrouw die ik wil uitdrukken. Sommige van deze stoffen zijn versleten, gedragen door een vrouw die ze ooit koesterde. Andere zijn gloednieuw, nooit eerder gedragen, maar om wat voor reden dan ook weggedaan. Misschien paste het niet goed, of was het simpelweg te duur. Ik vind schoonheid in deze imperfecties. Sommige van de stoffen zijn bedekt met stof en olievlekken, en zelfs bloedvlekken, die ik zorgvuldig verwijder om de kleuren en structuren van de representaties te herstellen. De Mythen en stoplichten zijn niet alleen een eerbetoon aan de kracht en diversiteit van vrouwen, maar ook een uitnodiging om stil te staan bij de eeuwenoude vraag: wat maakt een vrouw werkelijk? Het is een mysterie dat niemand echt kan doorgronden. Met dit kunstwerk wil ik een dialoog openen en mensen inspireren om na te denken over de vele lagen en facetten van vrouwelijkheid. De Mythen en stoplichten zijn niet zomaar een decoratie, ze zijn een uitnodiging om de verhalen en de magie van de vrouw te ontdekken en te waarderen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Mythen en stoplichten

Het boek Mythen en stoplichten is geschreven door Alara Adilow. De oorspronkelijke releasedatum was 12 april 2022.

Het boek Mythen en stoplichten is te koop als Paperback.

Mythen en stoplichten bestaat uit 112 pagina’s. 

Mythen en stoplichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken