1. Nederlandse boeken
  2. n gedicht is nooit genoeg

n gedicht is nooit genoeg

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. n gedicht is nooit genoeg is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789059306585. 

Specificaties n gedicht is nooit genoeg

Hoofdauteur
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2015

Omschrijving van n gedicht is nooit genoeg

In dit gloednieuwe gedichtenprentenboek met de titel '1 gedicht is nooit genoeg' hebben we de 100 meest fascinerende, betoverende en prachtige gedichten en illustraties verzameld voor kinderen van 6 tot 106 jaar oud. Dit boek bevat gedichten over grootouders, keien en stranden, paarden en blinde mollen, boeken die net zo snel gaan als jij, krokobillen en krokogillen, hoekjes en thuis zijn, lezen en doorgaan, nooit opgeven en nog veel meer. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. De gedichten zijn prachtig gecombineerd met de meest charmante en adembenemende illustraties van getalenteerde kunstenaars. Het boek heeft ook een handige index achterin, zodat je gemakkelijk kunt opzoeken op welke pagina het gedicht over die krokogillen staat, want soms is dat ineens heel belangrijk. Dit gedichtenprentenboek is een absolute must-have voor jong en oud, en laat je op een bijzondere manier genieten van de kracht van woorden en beelden. Het zal zeker een plekje veroveren in de harten van de lezers en een blijvende indruk achterlaten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over n gedicht is nooit genoeg

Het boek n gedicht is nooit genoeg is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2015.

Het boek n gedicht is nooit genoeg is te koop als Hardcover.

n gedicht is nooit genoeg bestaat uit 208 pagina’s. 

n gedicht is nooit genoeg is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken