1. Nederlandse boeken
  2. Nasr Compacter

Nasr Compacter

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nasr Compacter is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403158518. 

Specificaties Nasr Compacter

HoofdauteurRamsey Nasr
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum18 november 2021

Omschrijving van Nasr Compacter

Sinds hij zijn entree maakte in de letteren wordt de poëzie van Ramsey Nasr geprezen om haar muzikaliteit, engagement, scherpte en humor. In Nasr Compacter brengt de auteur het beste uit ruim twintig jaar dichterschap bijeen. Voor deze verzamelbundel maakte hij een selectie uit 27 gedichten & Geen lied (2000), Onhandig bloesemend (2004), Onze-lieve-vrouwe- zeppelin (2006) en Mi have een droom; alle vaderlandse gedichten (2013). Van de ontroerende klaagzang ‘Geen lied’ tot het virtuoze en vernieuwende ‘Mi have een droom’ (‘wullah, poetry poet, let mi takki you 1 ding’) is Nasr Compacter driehonderd pagina’s tintelende taal en politieke betrokkenheid. Even vurig als intiem, even verontwaardigd als liefdevol: deze bundeling is een bijzondere kennismaking of een waardevol weerzien met een groot dichter en denker. Met Nasr Compacter biedt Ramsey Nasr een unieke verzameling van zijn beste gedichten uit zijn indrukwekkende carrière. Deze verzamelbundel bevat niet alleen gedichten uit zijn voorgaande werken, maar omvat ook nieuwe gedichten die nog niet eerder zijn gepubliceerd. Met zijn kenmerkende muzikaliteit en scherpe humor weet Nasr de lezer te raken en te betrekken bij de politieke thema's die hij aankaart. Van ontroerende klaagzangen tot vernieuwende en virtuoze gedichten, Nasr Compacter is een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nasr Compacter

Het boek Nasr Compacter is geschreven door Ramsey Nasr. De oorspronkelijke releasedatum was 18 november 2021.

Het boek Nasr Compacter is te koop als Paperback.

Nasr Compacter bestaat uit 208 pagina’s. 

Nasr Compacter is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken