1. Nederlandse boeken
  2. Nazim Hikmet

Nazim Hikmet

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nazim Hikmet is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 172 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789077686164. 

Specificaties Nazim Hikmet

HoofdauteurNazim Hikmet
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Nazim Hikmet

Nazim Hikmet is een boek dat zich bevindt in een uitstekende conditie. Het is niet geschreven, gemarkeerd of onderstreept, waardoor de pagina's fris en onaangetast blijven. Er zijn geen leesrimpels te vinden, wat betekent dat het boek met zorg behandeld is. Er is slechts een zeer lichte kleine beschadiging op de rug, die nauwelijks merkbaar is en de algehele esthetiek van het boek niet beïnvloedt. Daarnaast is dit boek zeer schoon en goed onderhouden. Het is vrij van vlekken, scheuren of andere storende gebreken. Door de zorgvuldige behandeling van het boek ziet het eruit alsof het net uit de boekhandel komt. Dit exemplaar van Nazim Hikmet zal snel verzonden worden, zodat je er zo spoedig mogelijk van kunt genieten. Met zijn uitstekende conditie en onberispelijke staat is dit boek perfect voor liefhebbers van Nazim Hikmet of voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de poëzie van deze beroemde schrijver. Niet alleen biedt dit boek een waardevolle inhoud, maar het is ook een lust voor het oog. Aarzel niet langer en voeg dit prachtige exemplaar van Nazim Hikmet toe aan je collectie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nazim Hikmet

Het boek Nazim Hikmet is geschreven door Nazim Hikmet. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Nazim Hikmet is te koop als Hardcover.

Nazim Hikmet bestaat uit 172 pagina’s. 

Nazim Hikmet is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken