1. Nederlandse boeken
  2. Nederlandstalige klassiekers Godenschemering

Nederlandstalige klassiekers Godenschemering

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nederlandstalige klassiekers Godenschemering is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9788726112818. 

Specificaties Nederlandstalige klassiekers Godenschemering

HoofdauteurMarcellus Emants
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum19 december 2018

Omschrijving van Nederlandstalige klassiekers Godenschemering

Godenschemering is een meesterwerk van Nederlandstalige klassiekers, geschreven door Marcellus Emants. Het is een lang episch gedicht dat zijn inspiratie haalt uit de rijke Noorse mythologie. Dit werk is niet alleen filosofisch en spiritueel van aard, maar het geeft ook een heldere inkijk in Emants' visie op het leven en de kunst. In Godenschemering volgen we het verhaal van de hoofdpersoon Loki, die symbool staat voor de ratio. Hij ervaart echter dat het niet de rationele aspecten zijn die ons menselijk bestaan drijven, maar juist de driften, lust en instincten. Dit thema wordt op meesterlijke wijze in het gedicht verweven. Dit meesterwerk was tijdens Emants' leven niet alleen ontzettend populair, maar het werd ook herhaaldelijk herdrukt. Emants zelf beschreef Godenschemering als zijn meest geliefde boek. Deze Nederlandstalige klassieker neemt je mee op een reis door de Noorse mythologie en biedt een diepgaande en fascinerende kijk op het menselijk bestaan.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nederlandstalige klassiekers Godenschemering

Het boek Nederlandstalige klassiekers Godenschemering is geschreven door Marcellus Emants. De oorspronkelijke releasedatum was 19 december 2018.

Het boek Nederlandstalige klassiekers Godenschemering is te koop als E-book.

Nederlandstalige klassiekers Godenschemering bestaat uit 88 pagina’s. 

Nederlandstalige klassiekers Godenschemering is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken