1. Nederlandse boeken
  2. Neem dit lichaam

Neem dit lichaam

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Neem dit lichaam is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789491921568. 

Specificaties Neem dit lichaam

HoofdauteurFatena Al-Ghorra
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 januari 2019

Omschrijving van Neem dit lichaam

In België is Fatena Al-Ghorra niet meer weg te denken uit de poëziewereld. Haar succesvolle bundel 'Gods bedrog' en haar poëzieavonden onder de naam 'Fatena's Poetry Salon' hebben haar een prominente plaats gegeven. Met haar nieuwste bundel 'Neem dit lichaam' zal ze ook de Nederlandse poëzieliefhebber weten te betoveren. In deze bundel neemt de Palestijns-Belgische dichteres ons mee op een innerlijke reis, waarin ze een gevecht voert met zichzelf. Geboren in de Gazastrook wordt Fatena Al-Ghorra beschouwd als een van de meest veelbelovende Palestijnse dichters. Sinds haar vlucht voor Hamas in 2009 woont en werkt ze in Antwerpen. Ondanks haar fysieke afstand blijft ze diep verbonden met de pijn en vervreemding van het Palestijnse individu. Voorheen werkte ze als radiomaker voor het nieuwsagentschap Wafa in Gaza. Sinds 2000 heeft ze al vier dichtbundels gepubliceerd, waaronder 'Ellay', dat in het Spaans werd uitgebracht, en 'Gods bedrog', dat in het Italiaans werd vertaald. Met 'Neem dit lichaam' biedt Fatena Al-Ghorra ons een intieme en poëtische kijk in haar innerlijke wereld. Haar gedichten zijn doordrenkt van emotie en raken de lezer recht in het hart. Ze nodigt ons uit om onze eigen diepten te verkennen en de vele facetten van ons bestaan te omarmen. Deze bundel is een ode aan.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Neem dit lichaam

Het boek Neem dit lichaam is geschreven door Fatena Al-Ghorra. De oorspronkelijke releasedatum was 08 januari 2019.

Het boek Neem dit lichaam is te koop als Paperback.

Neem dit lichaam bestaat uit 64 pagina’s. 

Neem dit lichaam is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken