1. Nederlandse boeken
  2. Nergens anders

Nergens anders

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nergens anders is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 61 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463361125. 

Specificaties Nergens anders

HoofdauteurHans Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum22 september 2020

Omschrijving van Nergens anders

Tijdens zijn 45-jarige dichterschap heeft Hans Tentije een indrukwekkend oeuvre opgebouwd van maar liefst achttien bundels. Zijn nieuwste werk, Nergens anders, behandelt het thema tijd en het voorbijgaan op een meeslepende manier. Tentije staat bekend om zijn zorgvuldige en beeldende beschrijvingen, waarbij hij zich graag laat inspireren door beeldende kunst en de werking van het geheugen. De pers heeft lovende woorden geschreven over het thema tijd in Tentije's werk. Zij beschrijven zijn poëzie als een illusie die op onnavolgbare wijze suggereert dat alles wat geweest is, nog steeds gaande is. Het is alsof een ogenblik een glimp van het mysterie van het bestaan kan onthullen. Hans Tentije is een bekroonde dichter en heeft verschillende prestigieuze prijzen ontvangen, waaronder de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs, de Herman Gorterprijs en de Karel van de Woestijneprijs. Met Nergens anders voegt hij een nieuw meesterwerk toe aan zijn al indrukwekkende oeuvre. Dit is een bundel die de lezer meesleept in de tijd, waarbij elk gedicht een moment van verwondering en zelfreflectie biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nergens anders

Het boek Nergens anders is geschreven door Hans Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 22 september 2020.

Het boek Nergens anders is te koop als Paperback.

Nergens anders bestaat uit 61 pagina’s. 

Nergens anders is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken