1. Nederlandse boeken
  2. Nieuwe gedichten, een bloemlezing

Nieuwe gedichten, een bloemlezing

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nieuwe gedichten, een bloemlezing is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 228 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789041741189. 

Specificaties Nieuwe gedichten, een bloemlezing

HoofdauteurRainer Maria Rilke
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum21 oktober 2021

Omschrijving van Nieuwe gedichten, een bloemlezing

Rainer Maria Rilke, een meester in de poëzie, heeft met zijn bundel "Nieuwe gedichten, een bloemlezing" een tijdloos meesterwerk gecreëerd. Deze bundel neemt je mee op een betoverende reis door de diepten van Rilke's ziel, waar dromerige melancholie en zinnelijke emoties samenkomen. Als voormalig secretaris van de beeldhouwer Rodin, heeft Rilke geleerd om met een unieke blik naar de wereld te kijken. Deze ervaringen hebben zijn poëzie verrijkt met een geheimzinnige aantrekkingskracht die je als lezer betovert. De gedichten in deze bundel zijn doordrenkt met emotie en raken de kern van het menselijk bestaan. Met zijn verfijnde taalgebruik en diepzinnige thema's weet Rilke de lezer te raken op een manier die zelden eerder is ervaren. "Nieuwe gedichten, een bloemlezing" is een must-have voor liefhebbers van poëzie en een waardevolle toevoeging aan elke literaire collectie. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van Rilke's woorden en ontdek de diepste emoties die in ons allen schuilen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nieuwe gedichten, een bloemlezing

Het boek Nieuwe gedichten, een bloemlezing is geschreven door Rainer Maria Rilke. De oorspronkelijke releasedatum was 21 oktober 2021.

Het boek Nieuwe gedichten, een bloemlezing is te koop als Hardcover.

Nieuwe gedichten, een bloemlezing bestaat uit 228 pagina’s. 

Nieuwe gedichten, een bloemlezing is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken