1. Nederlandse boeken
  2. Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel

Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 480 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789086842872. 

Specificaties Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel

HoofdauteurRainer Maria Rilke
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 oktober 2023

Omschrijving van Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel

Deze unieke uitgave van "Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel" biedt een meeslepende leeservaring voor poëzieliefhebbers van alle leeftijden. Deze tweetalige editie, uitgebracht ruim honderd jaar na de oorspronkelijke publicatie in 1907 en 1908, is een ware traktatie voor degenen die graag genieten van de schoonheid van de Nederlandse taal. Deze integrale uitgave bevat niet alleen de originele gedichten, maar ook een vertaling in het Engels, waardoor het toegankelijk is voor een breder internationaal publiek. De gedichten nemen je mee op een reis door verschillende emoties en thema's, variërend van liefde en verlies tot de zoektocht naar betekenis in het leven. Met de toevoeging van nieuwe details en inzichten, biedt deze uitgave een frisse kijk op de gedichten van destijds. Ontdek de diepe betekenis achter de woorden en laat je meevoeren door de meesterlijke pen van de auteur. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek literair werk, "Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel" zal je zeker verrassen en inspireren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel

Het boek Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel is geschreven door Rainer Maria Rilke. De oorspronkelijke releasedatum was 30 oktober 2023.

Het boek Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel is te koop als Paperback.

Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel bestaat uit 480 pagina’s. 

Nieuwe gedichten Nieuwe gedichten het andere deel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken