1. Engelse boeken
  2. Night Is Darkening Round Me

Night Is Darkening Round Me

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Night Is Darkening Round Me is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141398471. 

Specificaties Night Is Darkening Round Me

HoofdauteurEmily Bronte
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2015

Omschrijving van Night Is Darkening Round Me

Neemt ons mee op een ballonvaart over het victoriaanse Londen naar een bloesemtuin in Japan, van Tierra del Fuego naar het 16e-eeuwse Californië en de Russische steppe. Dit boek bevat lyrische en wrede verhalen; epische en intieme gedichten; satirische en inspirerende essays; en ideeën die het leven van miljoenen hebben vormgegeven. Het boek "Night Is Darkening Round Me" is een meeslepende reis door tijd en ruimte. Het neemt de lezer mee op avontuurlijke tochten over de hele wereld, van het bruisende Londen tot de serene tuinen van Japan. Het combineert verschillende genres zoals verhalen, gedichten, essays en ideeën, waardoor het een veelzijdige en boeiende leeservaring biedt. De verhalen in dit boek variëren van lyrisch tot wreed, waardoor de lezer wordt meegesleept in een achtbaan van emoties. De gedichten zijn zowel episch als intiem en raken de diepste snaren van de ziel. De essays zijn zowel satirisch als inspirerend en bieden nieuwe perspectieven op bekende onderwerpen. De ideeën die in dit boek worden besproken, hebben de levens van miljoenen mensen gevormd en kunnen ook de lezer inspireren en aanzetten tot reflectie. "Night Is Darkening Round Me" is niet zomaar een boek, het is een reis door de menselijke ervaring. Het is een uitnodiging om te verkennen, te voelen en te reflecteren. Of je nu een liefhebber bent van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Night Is Darkening Round Me

Het boek Night Is Darkening Round Me is geschreven door Emily Bronte. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2015.

Het boek Night Is Darkening Round Me is te koop als Paperback.

Night Is Darkening Round Me bestaat uit 64 pagina’s. 

Night Is Darkening Round Me is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken