1. Nederlandse boeken
  2. Noem ons wat we dragen

Noem ons wat we dragen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Noem ons wat we dragen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 432 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029096706. 

Specificaties Noem ons wat we dragen

HoofdauteurAmanda Gorman
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 januari 2023

Omschrijving van Noem ons wat we dragen

Noem ons wat we dragen, een uniek en inspirerend kledingmerk dat de kracht van woorden en poëzie omarmt. Geïnspireerd door niemand minder dan Amanda Gorman, een jonge dichteres die de wereld veroverde met haar woorden tijdens de inauguratie van president Biden. Deze collectie is doordrenkt met energie en brengt een boodschap van kracht en verbinding. Wat deze kledinglijn zo bijzonder maakt, is niet alleen het gedurfde ontwerp, maar ook de zorgvuldig uitgekozen woorden die in elk kledingstuk zijn verweven. Amanda Gorman staat bekend om haar ritmische voordracht en haar vermogen om haar boodschap te versterken met haar woorden. Bij Noem ons wat we dragen hebben we geprobeerd dit ritme te vangen in onze kledingstukken, zodat elke drager zich geïnspireerd en zelfverzekerd voelt. Elk detail is met liefde en aandacht gekozen, van de natuurlijke en betekenisvolle rijmparen tot de zorgvuldig geselecteerde stoffen en materialen. We willen dat onze klanten niet alleen modieus gekleed gaan, maar ook een stukje poëzie met zich meedragen. Met trots kunnen we zeggen dat Krieger, onze ontwerper, prachtige rijmparen heeft gevonden die de essentie van Amanda Gorman's krachtige woorden weerspiegelen. Bij Noem ons wat we dragen geloven we dat kleding meer kan zijn dan alleen een uiterlijk statement. Het kan een manier zijn om jezelf uit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Noem ons wat we dragen

Het boek Noem ons wat we dragen is geschreven door Amanda Gorman. De oorspronkelijke releasedatum was 17 januari 2023.

Het boek Noem ons wat we dragen is te koop als Hardcover.

Noem ons wat we dragen bestaat uit 432 pagina’s. 

Noem ons wat we dragen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken