1. Nederlandse boeken
  2. Nog lang geen later

Nog lang geen later

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Nog lang geen later is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021039756. 

Specificaties Nog lang geen later

HoofdauteurKees Spiering
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum02 augustus 2023

Omschrijving van Nog lang geen later

Kees Spiering, een van de meest gerenommeerde jeugddichters van Nederland en winnaar van een Vlag en Wimpel voor zijn werk Jij begint, heeft nu een prachtige nieuwe bundel genaamd Nog lang geen later. Deze bundel bevat gloednieuwe gedichten die speciaal zijn geschreven voor jongeren en die gaan over onderwerpen die zij maar al te goed zullen herkennen. Met zijn kenmerkende poëtische stijl weet Spiering de lezer mee te nemen in een wereld vol emoties en ervaringen. Of het nu gaat over de eerste verliefdheid, het verlies van een vriendschap of het vinden van je eigen weg in het leven, deze gedichten raken je recht in het hart. Ze bieden troost, inspiratie en laten je op een andere manier naar de wereld om je heen kijken. Bijzonder aan deze bundel zijn ook de prachtige poëtische illustraties van Jeska Verstegen. Haar beelden vullen de gedichten op een unieke manier aan en brengen ze nog meer tot leven. Samen vormen de gedichten en illustraties een harmonieus geheel dat jong en oud zal weten te betoveren. Nog lang geen later is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en een perfect cadeau voor jongeren die graag hun eigen gevoelens en gedachten willen ontdekken en delen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Nog lang geen later

Het boek Nog lang geen later is geschreven door Kees Spiering. De oorspronkelijke releasedatum was 02 augustus 2023.

Het boek Nog lang geen later is te koop als Hardcover.

Nog lang geen later bestaat uit 112 pagina’s. 

Nog lang geen later is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken