1. Engelse boeken
  2. O Cruel Alexis

O Cruel Alexis

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. O Cruel Alexis is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141398730. 

Specificaties O Cruel Alexis

HoofdauteurVirgil
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2015

Omschrijving van O Cruel Alexis

Reis met ons mee op een luchtballon boven het Victoriaanse Londen, naar een bloementuin in Japan, naar Tierra del Fuego, 16e-eeuws Californië en de Russische steppe. Maak kennis met "O Cruel Alexis", een product dat verhalen biedt die zowel lyrisch als wreed zijn, gedichten die episch en intiem zijn, satirische en inspirerende essays, en ideeën die het leven van miljoenen hebben gevormd. Duik in de betoverende en soms meedogenloze wereld die dit product biedt. Laat je meevoeren door de kleurrijke pagina's vol verbeelding en emotie. Ontdek de onverwachte wendingen in de verhalen, de diepgaande emoties in de gedichten en de prikkelende gedachten in de essays. "O Cruel Alexis" neemt je mee op een literaire reis rond de wereld en door de tijd. Laat je verbeeldingskracht de vrije loop terwijl je jezelf onderdompelt in deze verzameling van woorden die je zullen betoveren en uitdagen. Met zijn nieuwe details en verrassende wendingen zal "O Cruel Alexis" je zeker betoveren en inspireren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over O Cruel Alexis

Het boek O Cruel Alexis is geschreven door Virgil. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2015.

Het boek O Cruel Alexis is te koop als Paperback.

O Cruel Alexis bestaat uit 64 pagina’s. 

O Cruel Alexis is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken