1. Nederlandse boeken
  2. Om en nabij

Om en nabij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Om en nabij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 52 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463360029. 

Specificaties Om en nabij

HoofdauteurHans Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 november 2016

Omschrijving van Om en nabij

Om en nabij is een betoverende bundel met gloednieuwe, nooit eerder gepubliceerde gedichten van de gerenommeerde dichter Hans Tentije. Met zijn meeslepende taal vol nostalgie en verlangen en de melancholische sfeer die hij creëert, weet Tentije je telkens weer te verleiden om de wereld door zijn ogen te zien. Deze bundel is niet alleen een waardevolle aanvulling op zijn alom geprezen en consistente oeuvre, maar ook een uniek kunstwerk op zich. De gedichten in Om en nabij nemen je mee op een emotionele reis vol diepgang en reflectie. Tentije weet als geen ander de essentie van het leven te vangen in zijn poëzie. Zijn woorden raken je ziel en laten je stilstaan bij de schoonheid van het alledaagse. Met zijn gevoel voor ritme en klank weet hij een intieme sfeer te creëren die je als lezer omarmt en meeneemt naar onontdekte werelden. Om en nabij is een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie en voor iedereen die zich wil laten betoveren door de kracht van woorden. Het is een bundel die je keer op keer kunt herlezen en waarin je telkens nieuwe lagen zult ontdekken. Laat je meevoeren in de wereld van Hans Tentije en laat zijn gedichten je hart raken en je geest verruimen.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Om en nabij

Het boek Om en nabij is geschreven door Hans Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 10 november 2016.

Het boek Om en nabij is te koop als Paperback.

Om en nabij bestaat uit 52 pagina’s. 

Om en nabij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken