1. Engelse boeken
  2. On Entering The Sea

On Entering The Sea

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. On Entering The Sea is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 184 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781566561938. 

Specificaties On Entering The Sea

HoofdauteurNizar Qabbani
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2006

Omschrijving van On Entering The Sea

"In deze verzameling gedichten van een van de grootste liefdesdichters uit de Arabische wereld, brengt de auteur een eerbetoon aan de gratie en schoonheid van vrouwen en neemt hij het op tegen degenen die taboes opleggen aan vrouwen en liefde. Met zijn meesterlijke pen weet hij de diepste emoties en verlangens van de menselijke ziel te vangen, terwijl hij tegelijkertijd maatschappelijke kwesties aan de kaak stelt. "On Entering The Sea" neemt de lezer mee op een betoverende reis door de oceaan van liefde, waarin de grenzen van conventionele normen en verwachtingen worden doorbroken. De gedichten weerspiegelen een verlangen naar vrijheid en gelijkheid, en vormen een krachtige boodschap van empowerment voor vrouwen overal ter wereld. Met zijn poëtische taalgebruik en diepe inzichten in de menselijke ervaring, weet de auteur de lezer mee te slepen in een wereld vol passie en verbeelding. Dompel jezelf onder in de diepten van "On Entering The Sea" en ontdek de kracht van liefde en vrijheid. Laat je betoveren door de meeslepende woorden van deze Arabische meesterdichter en laat je inspireren om taboes te doorbreken en je eigen pad te volgen. Dit boek is niet alleen een ode aan de schoonheid van vrouwen, maar ook een viering van de menselijke geest en de kracht van poëzie om verandering teweeg te brengen.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over On Entering The Sea

Het boek On Entering The Sea is geschreven door Nizar Qabbani. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2006.

Het boek On Entering The Sea is te koop als Paperback.

On Entering The Sea bestaat uit 184 pagina’s. 

On Entering The Sea is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken