1. Engelse boeken
  2. Once a Girl, Now a Woman

Once a Girl, Now a Woman

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Once a Girl, Now a Woman is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781452510415. 

Specificaties Once a Girl, Now a Woman

HoofdauteurNikki Rowe
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum18 juni 2013

Omschrijving van Once a Girl, Now a Woman

Heb je ooit een weg bewandeld die nauwelijks verkend is? Ben je tot tranen toe gedreven door gevoelens van eenzaamheid, het gevoel dat je op de een of andere manier anders bent? Heb je honger naar waarheid? Je bent niet alleen. Once a Girl, Now a Woman is een uniek product dat speciaal is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar hun eigen identiteit en waarheid. Dit prachtige boek biedt een intieme inkijk in het leven van vrouwen die de uitdagingen van het volwassen worden hebben doorstaan en zichzelf hebben gevonden. Het neemt je mee op een emotionele reis vol kwetsbaarheid, moed en persoonlijke groei. Met elke pagina van Once a Girl, Now a Woman zul je jezelf herkennen in de verhalen van sterke vrouwen die hun weg hebben gevonden in een wereld die hen soms anders behandelt. Dit boek is een bron van inspiratie en empowerment, en zal je helpen om je eigen unieke pad te vinden. Het is een eerbetoon aan alle vrouwen die de moed hebben gehad om hun eigen authenticiteit te omarmen en te vieren. Once a Girl, Now a Woman is niet zomaar een boek, het is een metgezel die je zal inspireren en ondersteunen tijdens je eigen reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het is een ode aan vrouwelijkheid en de kracht die schuilt in het omarmen van je eigen uniciteit. Dus, als je klaar bent om je eigen weg te bewandelen en je waarheid te vinden, dan is Once a Girl, Now a Woman het perfecte boek voor jou.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Once a Girl, Now a Woman

Het boek Once a Girl, Now a Woman is geschreven door Nikki Rowe. De oorspronkelijke releasedatum was 18 juni 2013.

Het boek Once a Girl, Now a Woman is te koop als E-book.

Once a Girl, Now a Woman bestaat uit pagina’s. 

Once a Girl, Now a Woman is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken