1. Nederlandse boeken
  2. Oneindig ver

Oneindig ver

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Oneindig ver is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789462917422. 

Specificaties Oneindig ver

HoofdauteurWinny Ang
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum18 oktober 2023

Omschrijving van Oneindig ver

» Een betoverend, filosofisch gedicht over twee individuen die zich openstellen voor de ontmoetingen die hun pad kruisen en elkaar onderweg tegenkomen. In dit poëtische prentenboek worden indrukwekkende landschappen met impressionistische tekeningen tot leven gebracht, waardoor zowel de personages als de lezer zich klein en groots kunnen voelen. Daarnaast ontvang je een gratis inspiratiebox op www.eenhoorn.be, vol met vragen en filosofische gedachten. Dit prachtige verhaal neemt je mee op ontdekkingsreis tussen de zee en de bergen, waar twee mensen twijfelen en elkaar tegenkomen. Terwijl zij uitkijkt over de eindeloze zee, voelt ze de wind een geheim in haar linkeroor fluisteren, wat haar naar buiten lokt. Stap voor stap gaat ze verder, de wolken achterna. Aan de andere kant houdt hij van bergvragen: vragen waarvan je de top in de verste verte niet kunt zien. Elke vraag opent een deur en terwijl hij naar de knisperende wolken luistert, knippert hij met zijn ogen. Ziet hij daar een glinstering in de zee? Dit prentenboek is geschikt voor alle leeftijden en nodigt je uit om mee te gaan op deze bijzondere reis van ontdekking, zelfreflectie en ontmoeting. Laat je betoveren door de prachtige tekeningen en laat je inspireren door de filosofische vragen die in dit boek gesteld worden. Ontdek de magie van "Oneindig ver" en laat je verbeelding de vrije.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Oneindig ver

Het boek Oneindig ver is geschreven door Winny Ang. De oorspronkelijke releasedatum was 18 oktober 2023.

Het boek Oneindig ver is te koop als Hardcover.

Oneindig ver bestaat uit 48 pagina’s. 

Oneindig ver is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken