1. Nederlandse boeken
  2. Ongevraagd advies

Ongevraagd advies

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ongevraagd advies is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 55 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028223240. 

Specificaties Ongevraagd advies

HoofdauteurEster Naomi Perquin
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 september 2022

Omschrijving van Ongevraagd advies

In haar nieuwste bundel, Ongevraagd advies, neemt Ester Naomi Perquin ons mee op een poëtische reis door de complexiteit van de waarheid. Met scherpe observaties en een vleugje humor onderzoekt ze de verschillende facetten van ons dagelijks leven en de manieren waarop we ermee omgaan. Van alledaagse ontmoetingen met engerds in het park tot de ontluisterende gesprekken met artsen die ons slecht nieuws brengen, Perquin weet op meesterlijke wijze de menselijke ervaring te vangen. Maar Ongevraagd advies gaat verder dan alleen persoonlijke ontmoetingen. Perquin verkent ook de relatie tussen individuen en de machten die hen omringen. Ze onderzoekt de roep om een sterke leider in tijden van onzekerheid en de rol van de dichter in een wereld vol conflicten. Met haar scherpe pen en ongeëvenaarde empathie weet Perquin de lezer te raken en te inspireren. Haar gedichten zijn als een spiegel die ons dwingt om na te denken over wat ons drijft en wat ons nog in balans houdt in een wereld die voortdurend lijkt te wankelen. Ongevraagd advies is een bundel vol heldere, humorvolle en diepgaande poëzie. Perquin's zoektocht naar de essentie van de waarheid en de rol van de mens daarin is zowel ontroerend als verhelderend. Met haar treffende observaties en prachtige beeldspraak weet ze de lezer te betoveren en mee te slepen in haar.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ongevraagd advies

Het boek Ongevraagd advies is geschreven door Ester Naomi Perquin. De oorspronkelijke releasedatum was 29 september 2022.

Het boek Ongevraagd advies is te koop als Paperback.

Ongevraagd advies bestaat uit 55 pagina’s. 

Ongevraagd advies is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken