1. Nederlandse boeken
  2. Ongezien Verlies

Ongezien Verlies

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ongezien Verlies is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 90 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464894288. 

Specificaties Ongezien Verlies

HoofdauteurSasa Brüning
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 oktober 2023

Omschrijving van Ongezien Verlies

Ongezien Verlies is een buitengewoon krachtige bundel gedichten van de getalenteerde Sasa Brüning. Met haar diepgaande woorden en emotionele expressie wil ze de lezer meenemen op een reis door haar persoonlijke ervaringen met adoptie, verlies en uiteindelijke genezing. In deze prachtige collectie gedichten deelt Sasa haar diepste gevoelens, gedachten en ervaringen rondom haar adoptie. Ze neemt je mee naar de diepten van haar ziel, waar ze haar verlies en het proces van heling en herstel onderzoekt. Door haar openhartigheid en eerlijkheid creëert ze een intieme verbinding met de lezer, waardoor je jezelf kunt vinden in haar woorden, zelfs als je geen persoonlijke ervaring hebt met adoptie. De gedichten in Ongezien Verlies zijn doordrenkt van empathie en medeleven. Ze bieden troost en begrip aan iedereen die te maken heeft gehad met verlies, ongeacht de oorzaak. Sasa's woorden hebben het vermogen om een diepe emotionele impact te hebben en kunnen dienen als een bron van inspiratie en steun tijdens moeilijke tijden. Laat je meeslepen door de emotionele kracht van Ongezien Verlies en ontdek de universele thema's van verlies, adoptie en heling. Sasa Brüning's gedichten zullen je hart raken, je ziel beroeren en je laten zien dat je niet alleen bent in je pijn. Een absolute must-read voor iedereen die op zoek is naar troost, begrip en hoop in tijden van verlies.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ongezien Verlies

Het boek Ongezien Verlies is geschreven door Sasa Brüning. De oorspronkelijke releasedatum was 27 oktober 2023.

Het boek Ongezien Verlies is te koop als Paperback.

Ongezien Verlies bestaat uit 90 pagina’s. 

Ongezien Verlies is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken