1. Nederlandse boeken
  2. Ontbinding

Ontbinding

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ontbinding is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 104 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025464684. 

Specificaties Ontbinding

HoofdauteurPiet Gerbrandy
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum21 januari 2021

Omschrijving van Ontbinding

Ontbinding, een meesterwerk van Gerbrandy, is een unieke samensmelting van poëzie en proza. In dit boek neemt de schrijver ons mee op een intrigerende reis door zijn verbeeldingskracht. Met zijn vitale en sonore schrijfstijl weet Gerbrandy een perfecte balans te vinden tussen eenvoudige zakelijkheid en uitbundige barok. De woorden in Ontbinding dansen als muzieknoten op de pagina's. Elk hoofdstuk biedt een nieuw avontuur, een nieuwe ontdekking. De lezer wordt meegesleept in een wereld waarin realiteit en verbeelding naadloos in elkaar overlopen. Gerbrandy's taalgebruik is zo levendig en krachtig dat het de verbeelding van de lezer prikkelt en hem betovert. Ontbinding is niet zomaar een boek, het is een kunstwerk op zich. De zorgvuldig gekozen woorden en zinnen creëren een meeslepende ervaring die lang bij de lezer blijft hangen. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van literatuur die op zoek zijn naar een unieke leeservaring. Laat je meevoeren door Gerbrandy's meesterlijke pen en ontdek een wereld vol magie en betovering.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ontbinding

Het boek Ontbinding is geschreven door Piet Gerbrandy. De oorspronkelijke releasedatum was 21 januari 2021.

Het boek Ontbinding is te koop als Paperback.

Ontbinding bestaat uit 104 pagina’s. 

Ontbinding is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken