1. Nederlandse boeken
  2. Op ’t duin

Op 't duin

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Op 't duin is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 262 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789068686661. 

Specificaties Op 't duin

HoofdauteurNicolaas Matsier
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum11 april 2015

Omschrijving van Op 't duin

Op 't duin is een uniek product dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen het Haags Historisch Museum en het Letterkundig Museum in Den Haag. Dit prachtige boek neemt je mee op een reis door de eeuwenoude duinen langs de Nederlandse en Vlaamse kust. Het onthult de geheimen en schoonheid van deze natuurlijke parels, die ondanks hun leeftijd een jeugdige uitstraling behouden. In dit boek worden de duinen niet alleen gepresenteerd als een prachtig landschap, maar ook als een levendig toneel waarop diverse verhalen zich afspelen. Je zult versteld staan van de vele verrassende elementen die de duinen te bieden hebben. Van historische gebeurtenissen tot literaire meesterwerken, Op 't duin brengt alles samen in een meeslepende en boeiende manier. Als extra toevoeging aan dit bijzondere boek, worden er nieuwe details onthuld die je kennis over de duinen zullen verrijken. Je zult versteld staan van de rijkdom aan informatie en het gevoel van verwondering dat Op 't duin teweegbrengt. Het is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis, cultuur en natuur van de Nederlandse en Vlaamse kustduinen. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van Op 't duin.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Op 't duin

Het boek Op 't duin is geschreven door Nicolaas Matsier. De oorspronkelijke releasedatum was 11 april 2015.

Het boek Op 't duin is te koop als Paperback.

Op 't duin bestaat uit 262 pagina’s. 

Op 't duin is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken