1. Nederlandse boeken
  2. Op vleugels van verwondering

Op vleugels van verwondering

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Op vleugels van verwondering is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789043540186. 

Specificaties Op vleugels van verwondering

HoofdauteurJanneke Nijboer
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum14 september 2023

Omschrijving van Op vleugels van verwondering

"Op vleugels van verwondering" van Janneke Nijboer is een betoverende verzameling van 200 gebeden en gedichten die speciaal ontworpen zijn voor gebruik in een kerkelijke context. Of het nu gaat om vergaderopeningen, vieringen, pastorale bezoeken, preken, of meditaties, deze teksten zijn perfect geschikt om de ziel te voeden en het hart te raken. Elk gebed en gedicht in dit boek is zorgvuldig geschreven en sluit vaak aan bij een bijbelgedeelte, waardoor ze een diepere betekenis en spirituele kracht krijgen. Ze zijn gericht op de verschillende situaties in het leven van mensen en bieden daarom ook een waardevolle bron van persoonlijke bezinning. Wat dit boek echt uniek maakt, is de handige registers die zijn opgenomen. Deze registers stellen de lezer in staat om snel en gemakkelijk een tekst te vinden die perfect past bij de specifieke gelegenheid die ze in gedachten hebben. Of het nu gaat om een vreugdevolle viering, een moeilijk moment van verdriet, of een moment van stille reflectie, "Op vleugels van verwondering" heeft altijd de juiste woorden om uit te drukken wat er in het hart leeft. Daarnaast bieden de teksten ook verrassende beelden en maken ze gebruik van heldere en inclusieve taal. Dit maakt het boek toegankelijk voor een breed publiek, ongeacht hun achtergrond of geloofsovertuiging. Met "Op vleugels van verwondering" zul je jezelf en anderen keer op keer verrassen en inspir.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Op vleugels van verwondering

Het boek Op vleugels van verwondering is geschreven door Janneke Nijboer. De oorspronkelijke releasedatum was 14 september 2023.

Het boek Op vleugels van verwondering is te koop als Paperback.

Op vleugels van verwondering bestaat uit 192 pagina’s. 

Op vleugels van verwondering is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken