1. Nederlandse boeken
  2. Opa Hou Jij Het Nog Vol

Opa Hou Jij Het Nog Vol

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Opa Hou Jij Het Nog Vol is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 125 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789031717989. 

Specificaties Opa Hou Jij Het Nog Vol

HoofdauteurKruit
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 oktober 2002

Omschrijving van Opa Hou Jij Het Nog Vol

"Opa Hou Jij Het Nog Vol" is een prachtige verzameling van honderd oma- en opagedichten die je zullen betoveren. Of je nu op zoek bent naar humor, serieuze overpeinzingen of gewoon een verrassende ervaring, deze thematische bloemlezing heeft het allemaal. Het is een waardevolle bron van poëzie die perfect is voor gebruik in de klas of gewoon thuis. Deze bijzondere collectie bevat gedichten van meer dan veertig getalenteerde Vlaamse en Nederlandse dichters, waardoor je een diversiteit aan stemmen en perspectieven ontdekt. Elk gedicht is zorgvuldig geselecteerd en biedt een unieke kijk op de relatie tussen grootouders en kleinkinderen. Of je nu wilt lachen om grappige anekdotes of diepere emoties wilt verkennen, deze bundel heeft voor elk wat wils. Laat je betoveren door de prachtige woorden en beelden die deze gedichten oproepen. "Opa Hou Jij Het Nog Vol" is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een manier om de band tussen generaties te versterken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Pak deze bloemlezing op en laat je meeslepen in de wondere wereld van oma- en opagedichten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Opa Hou Jij Het Nog Vol

Het boek Opa Hou Jij Het Nog Vol is geschreven door Kruit. De oorspronkelijke releasedatum was 26 oktober 2002.

Het boek Opa Hou Jij Het Nog Vol is te koop als Hardcover.

Opa Hou Jij Het Nog Vol bestaat uit 125 pagina’s. 

Opa Hou Jij Het Nog Vol is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken