1. Engelse boeken
  2. Open Me Carefully

Open Me Carefully

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Open Me Carefully is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 360 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780963818362. 

Specificaties Open Me Carefully

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 oktober 1998

Omschrijving van Open Me Carefully

Open mij voorzichtig is een uniek product dat een intiem kijkje biedt in de gedachten en gevoelens van de beroemde dichteres Emily Dickinson. Dit prachtig samengestelde boek bevat een verzameling brieven die Emily gedurende zesendertig jaar aan haar schoonzus Susan Huntington Dickinson heeft geschreven. Met behulp van deze zorgvuldig gekozen selectie krijgen lezers de kans om een diepgaand inzicht te krijgen in de persoonlijke wereld van deze literaire grootheid. De brieven in Open mij voorzichtig zijn doordrenkt met emotie en tonen de diepe band tussen de twee vrouwen. Emily's woorden onthullen haar gedachten over liefde, verlies, creativiteit en de worstelingen van het dagelijks leven. Als lezer word je meegenomen op een emotionele reis terwijl je bladert door de pagina's van dit boek. Je voelt de hartstocht en de gevoelens die in de pen van Emily zijn gevangen, en je kunt je niet anders dan geïnspireerd voelen door haar diepgaande inzichten en haar unieke kijk op de wereld. Open mij voorzichtig is niet alleen een boek, het is een waardevol kunstwerk dat de essentie van Emily Dickinson's schrijven vastlegt. Het is een eerbetoon aan haar talent en een eerlijke weergave van haar persoonlijkheid. Met dit boek in handen heb je de mogelijkheid om een stukje geschiedenis te ervaren en te delen in de intieme band tussen twee buitengewone vrouwen. Open mij voorzichtig is een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Open Me Carefully

Het boek Open Me Carefully is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 31 oktober 1998.

Het boek Open Me Carefully is te koop als Paperback.

Open Me Carefully bestaat uit 360 pagina’s. 

Open Me Carefully is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken