1. Nederlandse boeken
  2. Opletten, joh

Opletten, joh

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Opletten, joh is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 113 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403708126. 

Specificaties Opletten, joh

HoofdauteurPieter Van Heiningen
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2023

Omschrijving van Opletten, joh

We hebben allemaal op school gezeten. Sommigen van ons brachten daar veel tijd door, terwijl anderen juist op jonge leeftijd gingen werken. Tijdens die schooltijd hebben we van alles meegemaakt. Misschien zag je wel op tegen de eerste schooldag. Of was juist de laatste schooldag het moeilijkst. Ik herinner me nog steeds die ene leraar, die zo geweldig kon vertellen. Dan zag ik de veldslagen van Napoleon voor me. Of ik denk dankbaar terug aan die ene juf, die mijn tekentalent ontdekte en me aanmoedigde. Maar ik stond ook vaak op de gang en in de hoek. Tegenwoordig zou men zeggen dat ik ADHD heb. Maar destijds was dat nog niet bekend. Ik was gewoon een druk en lastig kind. Later werd ik zelfs directeur van de school waar ik als leerling vaak moest nablijven. "Opletten, joh!" bevat een schat aan gedichten over onder andere leraren, leerlingen, het onderwijs en de school van vroeger. In vijf thema's lees je over huiswerk, hoogbegaafdheid, in de hoek staan, pesten op school en nog veel meer. Elk thema wordt afgesloten met een passend verhaal (column). Deze bundel kan ook gebruikt worden voor educatieve doeleinden. Met "Opletten, joh!" duik je in de wereld van het onderwijs en herbeleef je de herinneringen aan je eigen schooltijd. De gedichten nemen je mee op een nostalgische reis, waarbij je zowel de mooie als de uitdagende momenten van het schoolle.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Opletten, joh

Het boek Opletten, joh is geschreven door Pieter Van Heiningen. De oorspronkelijke releasedatum was 03 november 2023.

Het boek Opletten, joh is te koop als Paperback.

Opletten, joh bestaat uit 113 pagina’s. 

Opletten, joh is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken