1. Engelse boeken
  2. Orlam

Orlam

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Orlam is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 368 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781529094435. 

Specificaties Orlam

HoofdauteurPj Harvey
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 november 2022

Omschrijving van Orlam

Orlam is een prachtige speciale geïllustreerde editie van het bekende verhalende gedicht van Dorset, geschreven door de geweldige dichter-muzikant PJ Harvey. Deze unieke uitgave brengt de poëzie en muziek van PJ Harvey samen in een meeslepende en betoverende ervaring. Met adembenemende illustraties die het verhaal tot leven brengen, neemt Orlam je mee op een reis door de betoverende landschappen van Dorset. Ontdek de levendige personages, de intrigerende plot en de diepgaande emoties die in dit epische gedicht worden verkend. PJ Harvey's woorden resoneren met kracht en schoonheid, en de illustraties voegen een visuele dimensie toe die het verhaal nog indrukwekkender maakt. Deze speciale editie van Orlam is een waar kunstwerk dat niet alleen liefhebbers van poëzie zal aanspreken, maar ook degenen die houden van prachtige illustraties en verhalen die de verbeelding prikkelen. Elke pagina is met liefde en zorg samengesteld om een unieke leeservaring te bieden. Of je nu een fan bent van PJ Harvey of gewoon op zoek bent naar een uniek literair werk, Orlam zal je betoveren en inspireren met zijn schoonheid en diepgang.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Orlam

Het boek Orlam is geschreven door Pj Harvey. De oorspronkelijke releasedatum was 10 november 2022.

Het boek Orlam is te koop als Hardcover.

Orlam bestaat uit 368 pagina’s. 

Orlam is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken