1. Engelse boeken
  2. Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems

Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 768 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780199535798. 

Specificaties Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems

HoofdauteurWilliam Shakespeare
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 april 2008

Omschrijving van Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems

De Oxford Shakespeare, onder de algemene redactie van Stanley Wells, biedt gezaghebbende teksten van vooraanstaande wetenschappers in edities die bedoeld zijn om de werken te interpreteren en te verduidelijken voor moderne lezers. Het bevat een nieuwe, moderne tekst met spellingsaanpassingen, samengesteld en bewerkt uit alle bestaande drukken. Op de pagina's en op de tegenoverliggende pagina's worden commentaar en notities gegeven die de taal en verwijzingen uitleggen. Gedetailleerde inleidingen bespreken de biografische en literaire achtergrond van de sonnetten, hoe de gedichten verband houden met de toneelstukken, datering en tekstuele kwesties, en de mysteries van 'Mr. W.H.' en de 'Donkere Dame'. Het bevat ook gedichten die in de zeventiende eeuw aan Shakespeare zijn toegeschreven. Er is een volledige index van inleidingen en commentaar beschikbaar, en het heeft een duurzame genaaide binding voor langdurig gebruik. Dit is niet alleen een betere tekst, maar ook een nieuwe visie op Shakespeare. Het is een belangrijke prestatie van het wetenschappelijk onderzoek van de twintigste eeuw, aldus de Times Literary Supplement. OVER DE SERIE: Al meer dan 100 jaar maakt Oxford World's Classics de breedste selectie van literatuur van over de hele wereld beschikbaar. Elke betaalbare bundel weerspiegelt de inzet van Oxford voor wetenschap, met de meest nauwkeurige tekst en tal van andere waardevolle kenmerken, waaronder deskundige inleiding.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems

Het boek Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems is geschreven door William Shakespeare. De oorspronkelijke releasedatum was 17 april 2008.

Het boek Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems is te koop als Paperback.

Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems bestaat uit 768 pagina’s. 

Oxford Shakespearecomp Sonnets Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken