1. Engelse boeken
  2. Paradise Lost

Paradise Lost

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Paradise Lost is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 382 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781847498038. 

Specificaties Paradise Lost

HoofdauteurJohn Milton
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum20 juni 2019

Omschrijving van Paradise Lost

Paradise Lost wordt sinds zijn eerste publicatie bewonderd en heeft schrijvers zoals Mary Shelley en William Wordsworth geïnspireerd. Het wordt algemeen beschouwd als het grootste gedicht ooit geschreven in de Engelse taal. Deze editie, gebaseerd op de meest gezaghebbende tekst, is uitgebreid geannoteerd en bevat extra materiaal speciaal voor studenten. Deze prachtige uitgave van Paradise Lost is een must-have voor liefhebbers van klassieke literatuur en studenten die zich verdiepen in de Engelse taal en literatuur. Met zijn gedetailleerde annotaties en uitgebreide uitleg biedt deze editie een diepgaand begrip van het meesterwerk van John Milton. Naast de originele tekst bevat deze editie ook extra materiaal, zoals kritische essays en historische context, om de lezers te helpen het gedicht in zijn volledige glorie te ervaren. Of je nu een doorgewinterde literatuurliefhebber bent of een student die Paradise Lost voor het eerst ontdekt, deze editie zal je zeker betoveren en inspireren. Verlies jezelf in de prachtige taal en rijke verbeelding van Milton en ontdek waarom Paradise Lost een tijdloos meesterwerk is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Paradise Lost

Het boek Paradise Lost is geschreven door John Milton. De oorspronkelijke releasedatum was 20 juni 2019.

Het boek Paradise Lost is te koop als Paperback.

Paradise Lost bestaat uit 382 pagina’s. 

Paradise Lost is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken