1. Nederlandse boeken
  2. Parijse walging

Parijse walging

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Parijse walging is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 232 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789021422114. 

Specificaties Parijse walging

HoofdauteurCharles Baudelaire
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum25 mei 2022

Omschrijving van Parijse walging

Hafid Bouazza en Marlene Dumas hebben opnieuw de krachten gebundeld na hun succesvolle samenwerking in William Shakespeares Venus en Adonis. Het resultaat is het prachtige kunstwerk genaamd "Parijse walging". Dit unieke stuk combineert de prozagedichten van Charles Baudelaire uit zijn beroemde werk Le Spleen de Paris, vertaald door Bouazza, met de meesterlijke illustraties van Dumas. Met "Parijse walging" worden de lezers meegenomen op een reis door de donkere en mysterieuze straten van Parijs. De poëtische woorden van Baudelaire nemen je mee naar de diepste krochten van de menselijke ziel, terwijl de gedetailleerde illustraties van Dumas de emoties en sensaties van deze verzen tot leven brengen. Dit kunstwerk is niet alleen een eerbetoon aan de literaire meesterwerken van Baudelaire, maar ook een visuele verkenning van de duistere kant van menselijke emoties. "Parijse walging" is een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie en een must-have voor liefhebbers van literatuur en beeldende kunst. Laat je betoveren door de samensmelting van woorden en beelden in dit meesterwerk van Bouazza en Dumas.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Parijse walging

Het boek Parijse walging is geschreven door Charles Baudelaire. De oorspronkelijke releasedatum was 25 mei 2022.

Het boek Parijse walging is te koop als Hardcover.

Parijse walging bestaat uit 232 pagina’s. 

Parijse walging is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken