1. Nederlandse boeken
  2. Patroon Het kleine boek van het leven

Patroon Het kleine boek van het leven

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Patroon Het kleine boek van het leven is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 240 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020218312. 

Specificaties Patroon Het kleine boek van het leven

HoofdauteurRumi
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum22 november 2021

Omschrijving van Patroon Het kleine boek van het leven

In deze prachtige uitgave van 'Het kleine boek van het leven' worden 202 van de meest betoverende gedichten van Rumi samengebracht. Deze dertiende-eeuwse soefi-mysticus heeft niet alleen vele harten veroverd met zijn poëzie, maar ook beroemdheden als Madonna en Deepak Chopra hebben zich laten inspireren door zijn woorden. En nu kan ook jij genieten van zijn tijdloze wijsheid en diepgaande inzichten. Rumi's gedichten zijn als een reis door de ziel, waarbij elke pagina een nieuwe ontdekking biedt. Zijn woorden raken de diepste snaren van het menselijk bestaan en brengen troost, inspiratie en verwondering. Het kleine boek van het leven neemt je mee op een poëtische reis vol liefde, spiritualiteit en verlichting. Of je nu al bekend bent met de poëzie van Rumi of nieuwsgierig bent naar zijn werk, deze verzameling is een waardevolle toevoeging aan elke boekenplank. Laat je meevoeren door de prachtige woorden van deze geliefde mysticus en ontdek de kracht van het kleine boek van het leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Patroon Het kleine boek van het leven

Het boek Patroon Het kleine boek van het leven is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 22 november 2021.

Het boek Patroon Het kleine boek van het leven is te koop als Hardcover.

Patroon Het kleine boek van het leven bestaat uit 240 pagina’s. 

Patroon Het kleine boek van het leven is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken