1. Nederlandse boeken
  2. Patroon Tao Te Ching

Patroon Tao Te Ching

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Patroon Tao Te Ching is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020216844. 

Specificaties Patroon Tao Te Ching

HoofdauteurUrsula K. le Guin
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum11 juni 2020

Omschrijving van Patroon Tao Te Ching

De Patroon Tao Te Ching is een eerbetoon aan de tijdloze wijsheid van dit spirituele meesterwerk. Met een rijke geschiedenis van 2.500 jaar is dit boek een bron van inspiratie voor velen. Deze speciale editie, samengesteld door de getalenteerde Ursula K. Le Guin, biedt een unieke kijk op de Tao Te Ching. Als jong meisje was Le Guin al gefascineerd door de magie van dit boek. Haar vader bezat een bijzondere editie, die haar betoverde met zijn prachtige illustraties en diepgaande inhoud. Toen ze oud genoeg was om het te lezen, ontdekte ze de ware schatten die in de pagina's verborgen waren. Het werd haar dierbaarste boek, dat haar blijft begeleiden op haar spirituele reis. De Patroon Tao Te Ching bevat niet alleen de originele tekst van het boek, maar ook de persoonlijke reflecties en interpretaties van Le Guin. Haar buitengewone talent voor verhalen vertellen en haar diepgaande inzicht in de menselijke natuur maken deze editie tot een onmisbaar bezit voor iedereen die op zoek is naar wijsheid en spirituele groei. Met prachtige illustraties en een zorgvuldig ontworpen lay-out is dit boek een visueel feest voor de zintuigen. Het is niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een kunstwerk op zich. Laat de Patroon Tao Te Ching je begeleiden op je eigen persoonlijke ontdekkingsreis en ontdek de tijdloze wijsheid die in deze pagina's verborgen ligt.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Patroon Tao Te Ching

Het boek Patroon Tao Te Ching is geschreven door Ursula K. le Guin. De oorspronkelijke releasedatum was 11 juni 2020.

Het boek Patroon Tao Te Ching is te koop als Hardcover.

Patroon Tao Te Ching bestaat uit 144 pagina’s. 

Patroon Tao Te Ching is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken