1. Engelse boeken
  2. PC Complete Poems Emily Bronte

PC Complete Poems Emily Bronte

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. PC Complete Poems Emily Bronte is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 352 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140423525. 

Specificaties PC Complete Poems Emily Bronte

HoofdauteurEmily Bronte
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 september 1992

Omschrijving van PC Complete Poems Emily Bronte

De gedichten van Emily Jane Brontë zijn gepassioneerde en krachtige werken die de vitaliteit van de menselijke geest en de natuurlijke wereld overbrengen. Deze prachtige bundel bevat gedichten die aan haar worden toegeschreven en die het mythische land Gondal en haar inwoners beschrijven, een wereld die ze samen met haar zus Anne heeft bedacht en waarvan dit de enige overgebleven getuigenis is. In deze verzameling worden de lezers meegenomen op een betoverende reis door de verbeeldingswereld van Emily Brontë. Haar gedichten nemen je mee naar de magische wereld van Gondal, waar heldhaftige ridders en mysterieuze feeën de prachtige landschappen bewonen. De woorden van Brontë nemen je mee op een emotionele rollercoaster en laten je de diepste verlangens en onuitgesproken gevoelens van de menselijke ziel ervaren. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een uniek literair werk, deze bundel is een absolute must-have. Ontdek de krachtige taal van Emily Brontë en laat je meeslepen door haar diepgaande gedichten. Met haar levendige beschrijvingen en haar vermogen om de natuurlijke wereld tot leven te brengen, zul je gegarandeerd betoverd worden door haar woorden. Voeg dit meesterwerk toe aan je collectie en laat je inspireren door de onsterfelijke poëzie van Emily Brontë.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over PC Complete Poems Emily Bronte

Het boek PC Complete Poems Emily Bronte is geschreven door Emily Bronte. De oorspronkelijke releasedatum was 24 september 1992.

Het boek PC Complete Poems Emily Bronte is te koop als Paperback.

PC Complete Poems Emily Bronte bestaat uit 352 pagina’s. 

PC Complete Poems Emily Bronte is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken