1. Engelse boeken
  2. PC Complete Poems

PC Complete Poems

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. PC Complete Poems is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 1072 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140422153. 

Specificaties PC Complete Poems

HoofdauteurWilliam Blake
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 november 1977

Omschrijving van PC Complete Poems

De PC Complete Poems is een prachtige verzameling van de werken van een van de grootste Engelse romantische dichters, William Blake (1757-1827). Blake was niet alleen een dichter, maar ook een kunstenaar, mysticus en visionair. Zijn gedichten zijn doordrenkt met een rijke erfenis van filosofie, religie en mythe, waardoor hij poëtische werelden creëert die verlicht worden door zijn spirituele en revolutionaire overtuigingen. Dit heeft lezers generaties lang gefascineerd, geïntrigeerd en betoverd. Deze prachtige PC Complete Poems biedt een uitgebreid overzicht van het werk van Blake, inclusief al zijn gedichten, zorgvuldig samengesteld in één handige bundel. Of je nu een liefhebber bent van romantische poëzie, een bewonderaar van Blake's artistieke talent of gewoon op zoek bent naar een inspirerende leeservaring, deze verzameling is een absolute must-have. Duik in de diepgaande thema's van liefde, spiritualiteit en politiek die door Blake's gedichten worden verkend. Laat je meeslepen door zijn levendige en kleurrijke verbeeldingskracht, die je zal betoveren en je in een wereld zal voeren die zowel betoverend als provocerend is. Met de PC Complete Poems haal je een waar kunstwerk in huis, dat je keer op keer kunt herlezen en waar je telkens nieuwe betekenissen en interpretaties in zult ontdekken. Een tijdloos meesterwerk dat je niet mag missen!

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over PC Complete Poems

Het boek PC Complete Poems is geschreven door William Blake. De oorspronkelijke releasedatum was 24 november 1977.

Het boek PC Complete Poems is te koop als Paperback.

PC Complete Poems bestaat uit 1072 pagina’s. 

PC Complete Poems is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken