1. Engelse boeken
  2. PC Essential Rumi

PC Essential Rumi

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. PC Essential Rumi is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 336 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140449532. 

Specificaties PC Essential Rumi

HoofdauteurRumi
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum24 juni 2004

Omschrijving van PC Essential Rumi

De PC Essential Rumi is een eerbetoon aan de legendarische dertiende-eeuwse Perzische filosoof, mysticus, geleerde en oprichter van de orde van de Draaiende Derwisjen, Jelaluddin Rumi. Deze unieke pc combineert functionaliteit met inspiratie en brengt de tijdloze wijsheid van Rumi in het moderne digitale tijdperk. Met zijn transcendente kracht en poëtische meesterschap belichaamt Rumi's werk de universele stem van de menselijke ziel. De PC Essential Rumi is ontworpen om je te laten onderdompelen in de rijkdom van zijn inspirerende verzen. Met zijn krachtige prestaties en intuïtieve gebruikersinterface zorgt deze pc ervoor dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten en je passie kunt volgen. Deze pc is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een kunstwerk op zich. Het prachtige ontwerp is geïnspireerd op de mystieke sfeer van Rumi's gedichten en straalt een sfeer van rust en sereniteit uit. Met zijn slanke en minimalistische vormgeving past de PC Essential Rumi perfect in elke moderne werkomgeving. Laat je inspireren door de tijdloze wijsheid van Jelaluddin Rumi en breng je productiviteit naar een hoger niveau met de PC Essential Rumi. Een perfecte metgezel voor alle creatieve geesten die willen werken in harmonie met hun innerlijke wereld.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over PC Essential Rumi

Het boek PC Essential Rumi is geschreven door Rumi. De oorspronkelijke releasedatum was 24 juni 2004.

Het boek PC Essential Rumi is te koop als Paperback.

PC Essential Rumi bestaat uit 336 pagina’s. 

PC Essential Rumi is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken