1. Engelse boeken
  2. Penguins Poems For Love

Penguins Poems For Love

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Penguins Poems For Love is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 400 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780140424805. 

Specificaties Penguins Poems For Love

HoofdauteurLaura Barber
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 september 2010

Omschrijving van Penguins Poems For Love

Pinguïns Gedichten Voor de Liefde neemt je mee op een poëtische reis, beginnend bij het 'plotseling' van liefde op het eerste gezicht, naar het 'echt, gek, diep' van verliefdheid en vervolgens naar het 'eeuwig' van liefde die voortduurt voorbij het einde van het leven. Deze prachtige bloemlezing omvat ook flirten, passie, woede, verraad en gebroken harten, waardoor het een ware weerspiegeling is van de complexiteit van de liefde. Deze unieke verzameling gedichten is samengesteld met zorgvuldigheid en passie, en biedt een rijke en gevarieerde mix van emoties en ervaringen. Elk gedicht in dit boek is als een kleine schat, dat je hart zal beroeren en je ziel zal verwarmen. De woorden dansen op de pagina's en nemen je mee op een reis vol verwondering en ontroering. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je geliefde, of gewoon een moment voor jezelf wilt creëren om te genieten van de magie van poëzie, Pinguïns Gedichten Voor de Liefde zal je zeker betoveren. Dit boek is een tijdloze metgezel, dat je keer op keer kunt openslaan om jezelf te verliezen in de betoverende wereld van de liefde.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Penguins Poems For Love

Het boek Penguins Poems For Love is geschreven door Laura Barber. De oorspronkelijke releasedatum was 30 september 2010.

Het boek Penguins Poems For Love is te koop als Paperback.

Penguins Poems For Love bestaat uit 400 pagina’s. 

Penguins Poems For Love is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken