1. Nederlandse boeken
  2. Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren

Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 504 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025310868. 

Specificaties Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren

HoofdauteurJohn Milton
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum10 december 2019

Omschrijving van Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren

In de Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren, wordt het wereldberoemde epos Paradise Lost van Milton tot leven gebracht. Dit meesterwerk neemt ons mee naar een wereld van opstand in de hemel en de epische oorlog tussen God en Satan, elk met hun eigen legioen engelen. Het gedicht, dat bestaat uit maar liefst twaalf boeken, vertelt het verhaal van de gevallen engelen die neerdalen naar de hel en hun duivelse wraak nemen op de nieuw geschapen mens in het paradijs: Adam en Eva en hun zondeval. Milton's meeslepende woorden nemen je mee op een onvergetelijke reis door de hemel, de hel en het paradijs. De Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren dompelt je onder in een wereld vol goddelijke en duivelse machten, waarin de strijd om goed en kwaad centraal staat. Met elk boek wordt het verhaal verder ontvouwd en word je meegesleept in de spannende gebeurtenissen en intrigerende personages. Deze prachtige uitgave van Het paradijs verloren is niet alleen een literair hoogtepunt, maar ook een visueel spektakel. Met haar oogstrelende vormgeving en gedetailleerde illustraties brengt de Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren het epische verhaal tot leven op een unieke manier. Een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur, kunst en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren

Het boek Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren is geschreven door John Milton. De oorspronkelijke releasedatum was 10 december 2019.

Het boek Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren is te koop als Hardcover.

Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren bestaat uit 504 pagina’s. 

Perpetuareeks 1 Het paradijs verloren is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken