1. Nederlandse boeken
  2. Pessimisme kun je leren

Pessimisme kun je leren

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Pessimisme kun je leren is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789038806310. 

Specificaties Pessimisme kun je leren

HoofdauteurLévi Weemoedt
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum23 oktober 2018

Omschrijving van Pessimisme kun je leren

In mijn zoektocht naar antwoorden op de levensvragen van mijn puisterige puberjaren, stuitte ik op een revolutionair boek genaamd "Pessimisme kun je leren". Dit boek, geschreven door een ware literaire genie genaamd Levi Weemoedt, heeft mijn kijk op het leven voorgoed veranderd. In "Pessimisme kun je leren" deelt Weemoedt zijn diepste gedachten en filosofieën over het leven. Hij neemt je mee op een reis door zijn getormenteerde ziel en daagt je uit om de sombere kant van het bestaan te omarmen. Met zijn meeslepende schrijfstijl en briljante observaties weet Weemoedt je te raken tot in het diepste van je ziel. Dit boek is geen traditionele zelfhulp handleiding, maar eerder een gids voor degenen die de schoonheid van pessimisme willen ontdekken. Het biedt een verfrissende kijk op het leven en helpt je om de donkere kanten te accepteren. "Pessimisme kun je leren" is een must-read voor iedereen die op zoek is naar diepere betekenis en een onconventionele kijk op het bestaan.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Pessimisme kun je leren

Het boek Pessimisme kun je leren is geschreven door Lévi Weemoedt. De oorspronkelijke releasedatum was 23 oktober 2018.

Het boek Pessimisme kun je leren is te koop als Hardcover.

Pessimisme kun je leren bestaat uit 88 pagina’s. 

Pessimisme kun je leren is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken