1. Engelse boeken
  2. Pillow Thoughts IV

Pillow Thoughts IV

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Pillow Thoughts IV is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 288 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524854522. 

Specificaties Pillow Thoughts IV

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum30 september 2021

Omschrijving van Pillow Thoughts IV

Pillow Thoughts IV, het langverwachte laatste deel van deze bestsellerreeks, neemt je mee op een betoverende reis die Courtney Peppernell begon met Pillow Thoughts. Met maar liefst 600.000 verkochte exemplaren in de hele serie, blijft Pillow Thoughts iedereen inspireren die zich laat onderdompelen in de bemoedigende woorden van Courtney. In dit nieuwste deel ontvouwt zich een prachtige wereld van emoties en gedachten. Courtney neemt je mee op een diepgaande ontdekkingsreis door de diepten van het menselijk hart en de complexiteit van het leven. Met haar poëtische schrijfstijl weet ze als geen ander gevoelens en ervaringen tot leven te brengen, waardoor je jezelf op een dieper niveau kunt begrijpen en verbinden met anderen. Pillow Thoughts IV is niet zomaar een boek, het is een reis die je zal betoveren en inspireren. Het is een verzameling van diepgaande gedichten, reflecties en inzichten die je uitnodigt om je eigen gedachten en gevoelens te verkennen. Of je nu behoefte hebt aan troost, inspiratie of gewoon een moment van introspectie, dit boek biedt het allemaal. Met nieuwe details en verrassende wendingen brengt Pillow Thoughts IV je naar onontdekte plekken van je ziel, waar je nieuwe kracht en helderheid zult vinden.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Pillow Thoughts IV

Het boek Pillow Thoughts IV is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 30 september 2021.

Het boek Pillow Thoughts IV is te koop als Paperback.

Pillow Thoughts IV bestaat uit 288 pagina’s. 

Pillow Thoughts IV is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken