1. Engelse boeken
  2. Pillow Thoughts

Pillow Thoughts

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Pillow Thoughts is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 256 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781449489755. 

Specificaties Pillow Thoughts

HoofdauteurCourtney Peppernell
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 oktober 2017

Omschrijving van Pillow Thoughts

Maak een kopje thee en laat jezelf voelen. Kussen Gedachten is een verzameling van poëzie en proza over hartzeer, liefde en rauwe emoties. Het is onderverdeeld in secties om te lezen wanneer je voelt dat je ze het meest nodig hebt. Duik in de diepten van je ziel terwijl je jezelf verliest in de betoverende woorden van Kussen Gedachten. Deze prachtig vormgegeven bundel neemt je mee op een emotionele reis, waarbij je hartzeer, liefde en andere intense gevoelens verkent. Elk gedicht en elk stuk proza is doordrenkt van oprechtheid en raakt de snaren van je ziel. Of je nu een gebroken hart wilt helen, jezelf wilt verliezen in romantische verlangens of gewoon een moment wilt nemen om je diepste emoties te omarmen, Kussen Gedachten is de perfecte metgezel. Met zijn zorgvuldig gekozen woorden en prachtige vormgeving biedt dit boek troost en inspiratie op momenten dat je ze het meest nodig hebt. Laat de woorden je omarmen terwijl je jezelf onderdompelt in dit literaire meesterwerk. Kussen Gedachten is niet zomaar een boek, het is een reis naar de kern van je ziel, waar je al je emoties kunt verkennen en accepteren. Dus pak een kopje thee, nestel jezelf op de bank en laat jezelf meeslepen door de betoverende wereld van Kussen Gedachten.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Pillow Thoughts

Het boek Pillow Thoughts is geschreven door Courtney Peppernell. De oorspronkelijke releasedatum was 05 oktober 2017.

Het boek Pillow Thoughts is te koop als Paperback.

Pillow Thoughts bestaat uit 256 pagina’s. 

Pillow Thoughts is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken