1. Engelse boeken
  2. Please Let Me Keep My American Dream Alive

Please Let Me Keep My American Dream Alive

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Please Let Me Keep My American Dream Alive is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781452050935. 

Specificaties Please Let Me Keep My American Dream Alive

HoofdauteurErtuvan Kanatsiz
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 september 2010

Omschrijving van Please Let Me Keep My American Dream Alive

Dit boek, genaamd "Laat me alsjeblieft mijn Amerikaanse droom levend houden", heeft als doel om op eenvoudige wijze mijn gedachten over enkele onderwerpen die mij dierbaar zijn te delen. Met een vleugje humor, beleefdheid en eerlijkheid, heb ik geprobeerd mijn gedichten en artikelen te schrijven. Dit boek vertegenwoordigt tevens een belangrijk en soms pijnlijk deel van mijn leven. Aangemoedigd door mijn familie en vrienden heb ik besloten om ze met mijn lezers te delen. Want voor een gelukkiger bestaan zouden we allemaal: Onze woede op een wolk moeten schrijven, zodat de regen het wegspoelt. Onze haat op de sneeuw moeten schrijven, zodat de zon het doet smelten. Vriendschap en liefde moeten we op het hart van een baby schrijven, zodat ze kunnen groeien en de wereld kunnen omarmen. In dit boek staan mijn gedachten en gevoelens over het leven, liefde en de kracht van woorden. Ik geloof dat woorden de kracht hebben om de wereld te veranderen en dat schrijven een uitlaatklep kan zijn voor emoties die we soms moeilijk kunnen uiten. Dit boek is gevuld met mijn persoonlijke ervaringen en reflecties, en ik hoop dat het de lezers zal inspireren om hun eigen stem te vinden en hun eigen dromen na te jagen. Met "Laat me alsjeblieft mijn Amerikaanse droom levend houden" wil ik een boodschap van hoop en positiviteit verspre.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Please Let Me Keep My American Dream Alive

Het boek Please Let Me Keep My American Dream Alive is geschreven door Ertuvan Kanatsiz. De oorspronkelijke releasedatum was 07 september 2010.

Het boek Please Let Me Keep My American Dream Alive is te koop als Paperback.

Please Let Me Keep My American Dream Alive bestaat uit 112 pagina’s. 

Please Let Me Keep My American Dream Alive is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken