1. Engelse boeken
  2. Please Love Me at My Worst

Please Love Me at My Worst

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Please Love Me at My Worst is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781524868697. 

Specificaties Please Love Me at My Worst

HoofdauteurMichaela Angemeer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 december 2021

Omschrijving van Please Love Me at My Worst

In "Please Love Me at My Worst", de langverwachte dichtbundel van TikTok-creator Michaela Angemeer, worden thema's als het verbinden met je innerlijke kind, het liefhebben van de slechtste delen van jezelf, het uitkomen voor je biseksualiteit en het focussen op zelfontwikkeling verkend. Met haar unieke perspectief en haar talent om gevoelens in woorden te vangen, neemt Michaela je mee op een emotionele reis vol introspectie en groei. Deze dichtbundel is niet zomaar een verzameling van gedichten, maar een diepgaande reflectie op persoonlijke ervaringen en universele thema's. Michaela's woorden zijn rauw, eerlijk en kwetsbaar, waardoor ze een diepe connectie met de lezer creëert. Door haar worstelingen met zelfacceptatie en haar eigen identiteit te delen, moedigt ze anderen aan om ook hun eigen innerlijke demonen te omarmen en lief te hebben. "Please Love Me at My Worst" is een must-have voor liefhebbers van poëzie die op zoek zijn naar betekenisvolle en inspirerende woorden. Het brengt een boodschap van liefde en acceptatie, niet alleen voor anderen, maar vooral ook voor jezelf. Laat je meeslepen door de prachtige en ontroerende verzen van Michaela Angemeer en ontdek de kracht van het omarmen van je ware zelf, zelfs op je slechtste momenten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Please Love Me at My Worst

Het boek Please Love Me at My Worst is geschreven door Michaela Angemeer. De oorspronkelijke releasedatum was 09 december 2021.

Het boek Please Love Me at My Worst is te koop als Paperback.

Please Love Me at My Worst bestaat uit 144 pagina’s. 

Please Love Me at My Worst is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken