1. Nederlandse boeken
  2. Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint

Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789059308947. 

Specificaties Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint

HoofdauteurMia Goes
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 augustus 2020

Omschrijving van Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint

In dit unieke jubileumboek "Plint Plint" vieren we 40 jaar creativiteit en inspiratie van het gerenommeerde merk Plint. Dit boek is een prachtige verzameling van de meest betoverende combinaties die Plint in de afgelopen vier decennia heeft geproduceerd. Voor het eerst zijn deze combinaties op onderwerp samengebracht in 14 boeiende hoofdstukken. Blader door de pagina's en laat je onderdompelen in een wereld vol poëzie, kunst en literatuur. Elk hoofdstuk biedt een unieke reis door verschillende thema's, van liefde en vriendschap tot natuur en reizen. Je zult versteld staan van de harmonieuze samensmelting van gedichten en kunstwerken die elkaar versterken en tot leven brengen. Met handige registers op dichter, kunstenaar en titel vind je gemakkelijk je favoriete werken terug. Of je nu op zoek bent naar een specifieke dichter, een bepaald kunstwerk of gewoon wilt verdwalen in de prachtige wereld van Plint, dit boek zal je zeker bekoren. Bovendien wordt het voorwoord verzorgd door niemand minder dan de getalenteerde Joke van Leeuwen, waardoor dit boek een extra waardevol en betekenisvol tintje krijgt. Ontdek het Plint Plint Jubileumboek en vier samen met ons 40 jaar aan creatieve expressie en inspiratie. Een must-have voor liefhebbers van kunst, poëzie en schoonheid in al zijn vormen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint

Het boek Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint is geschreven door Mia Goes. De oorspronkelijke releasedatum was 17 augustus 2020.

Het boek Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint is te koop als Hardcover.

Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint bestaat uit pagina’s. 

Plint Plint Jubileumboek 40 jaar Plint is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken