1. Nederlandse boeken
  2. Plint poëtische Parkerpen ‘alles van waarde

Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789059309951. 

Specificaties Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde

HoofdauteurLucebert
Taal               Nederlands
BindwijzeOnbekende bindwijze
Oorspronkelijke releasedatum01 juni 2023

Omschrijving van Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde

De Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde' is een ware juweel voor de liefhebbers van klassieke en tijdloze ontwerpen. Deze Parkerpen Jotter is geïnspireerd op het oorspronkelijke ontwerp uit 1954, wat een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis van dit iconische schrijfinstrument. Wat deze pen echt bijzonder maakt, is de bedrukking van de tijdloze dichtregel van Lucebert uit het beroemde gedicht "de zeer oude zingt". Deze poëtische toevoeging geeft de pen een uniek karakter en zorgt ervoor dat elke keer dat je ermee schrijft, je wordt herinnerd aan de schoonheid van de literatuur. Deze prachtige Parkerpen wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking, waardoor het ook een perfect cadeau is voor speciale gelegenheden. En het beste van alles is dat de navullingen voor deze pen verkrijgbaar zijn in verschillende diktes en kleuren bij de kantoor-, vak- en boekhandel. Dit betekent dat je met deze pen de rest van je lange en gelukkige leven kunt schrijven, zonder je zorgen te maken over het vinden van de juiste vulling. Kies voor de Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde' en voeg een vleugje elegantie en poëzie toe aan je schrijfervaring. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van deze pen en geniet van het schrijven met stijl en klasse.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde

Het boek Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde is geschreven door Lucebert. De oorspronkelijke releasedatum was 01 juni 2023.

Het boek Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde is te koop als Onbekende bindwijze.

Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde bestaat uit pagina’s. 

Plint poëtische Parkerpen 'alles van waarde is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken