1. Engelse boeken
  2. Plum

Plum

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Plum is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781509815760. 

Specificaties Plum

HoofdauteurHollie Mcnish
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 juni 2017

Omschrijving van Plum

Hollie McNish heeft het publiek in heel het Verenigd Koninkrijk verheugd en betoverd met haar meeslepende en krachtige optredens. Plum, haar debuut voor Picador Poetry, is een wijze, soms brutale en doordringend openhartige weergave van haar herinneringen van kindertijd tot pogingen tot volwassenheid. Dit is een boek over opgroeien, over schuldgevoel, vlees, fruit, vriendschappen, werk en spel - en de dringende behoefte om een stem te vinden voor de gedichten die op de een of andere manier recht doen aan de hele glorieuze chaos ervan. Gedurende Plum laat McNish haar recente gedichten onderbroken worden door eerder werk van haar jongere zelf - stemmen die vanuit het verleden spreken met ontwapenende en vaak erg grappige resultaten. Plum is een viering, een hulde aan een leven waarin we altijd groeien, struikelen, veranderen en nieuwe delen van onszelf ontdekken om toe te voegen aan onze eigen rommelige verzameling. Het zal de lezer er niet aan twijfelen dat McNish wordt beschouwd als een van de belangrijkste dichters van de nieuwe generatie. "Ze schrijft met eerlijkheid, overtuiging, humor en liefde. Ze wijst op de absurditeiten waaraan we zijn gewend geraakt." In Plum neemt Hollie McNish ons mee op een poëtische reis door haar leven, waarbij ze met haar woorden onze zintuigen prikkelt en onze emoties raakt. Ze deelt openhartig haar ervaringen, van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Plum

Het boek Plum is geschreven door Hollie Mcnish. De oorspronkelijke releasedatum was 15 juni 2017.

Het boek Plum is te koop als Paperback.

Plum bestaat uit 144 pagina’s. 

Plum is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken