1. Engelse boeken
  2. Poems Of Emily Dickinson

Poems Of Emily Dickinson

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poems Of Emily Dickinson is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 692 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780674018242. 

Specificaties Poems Of Emily Dickinson

HoofdauteurEmily Dickinson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2005

Omschrijving van Poems Of Emily Dickinson

R. W. Franklin, de meest vooraanstaande wetenschapper van Dickinson's handschriften, heeft een gezaghebbende editie samengesteld van alle bestaande gedichten van Emily Dickinson - maar liefst 1.789 gedichten in totaal, het grootste aantal ooit samengebracht. Deze gedichten worden weergegeven met Dickinson's eigen spelling, interpunctie en hoofdletters intact. Deze bijzondere editie van de gedichten van Emily Dickinson is een waardevolle aanwinst voor elke poëzieliefhebber. Met zijn grondige kennis van Dickinson's handschriften heeft R. W. Franklin ervoor gezorgd dat deze editie de meest accurate weergave is van Dickinson's oorspronkelijke intentie en stijl. Door de authentieke spelling, interpunctie en hoofdletters te behouden, kunnen lezers de gedichten ervaren zoals Dickinson ze heeft bedoeld. Deze prachtige bundel biedt een uniek inkijkje in de wereld van Emily Dickinson, een van de meest invloedrijke dichters uit de Amerikaanse literatuurgeschiedenis. Met haar scherpe observaties, diepe emoties en verrassende metaforen weet Dickinson de lezer te betoveren en te raken. Of je nu een doorgewinterde fan bent of pas kennismaakt met haar werk, deze complete collectie van haar gedichten zal je gegarandeerd inspireren en verwonderen. Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid en kracht van Emily Dickinson's poëzie met deze prachtige uitgave.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poems Of Emily Dickinson

Het boek Poems Of Emily Dickinson is geschreven door Emily Dickinson. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2005.

Het boek Poems Of Emily Dickinson is te koop als Paperback.

Poems Of Emily Dickinson bestaat uit 692 pagina’s. 

Poems Of Emily Dickinson is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken