1. Engelse boeken
  2. Poetic Edda The

Poetic Edda The

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetic Edda The is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 366 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781624663567. 

Specificaties Poetic Edda The

HoofdauteurJackson Crawford
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 maart 2015

Omschrijving van Poetic Edda The

De gedichten van de Poetic Edda hebben lang gewacht op een moderne Engelse vertaling die hun recht zou doen. Hier is het dan eindelijk (geprezen zij Odin!) en het is het wachten meer dan waard geweest. Deze verbluffende teksten uit een 13e-eeuws IJslands manuscript zijn van enorm historisch, mythologisch en literair belang. Ze bevatten het grootste deel van de informatie die vandaag de dag nog bekend is over de goden en helden van de voorchristelijke Scandinaviërs, hun unieke visie op het begin en einde van de wereld, enzovoort. Jackson Crawford's moderne versies van deze gedichten zijn gezaghebbend en vloeiend en vaak ook zeer meeslepend. Met hun individuele hoofdnoten en aanvullende algemene inleiding voorzien ze hedendaagse lezers van het merendeel van wat ze moeten weten om de overtuigingen, motivaties en waarden van de Vikingen te begrijpen en waarderen. - Dick Ringler, emeritus hoogleraar Engels en Scandinavische studies aan de Universiteit van Wisconsin-Madison. De Poetic Edda The heeft een belangrijke plaats in de literatuurgeschiedenis en biedt een fascinerende kijk op de oude Noorse mythologie. Dit prachtige boek bevat vertalingen van gedichten uit het 13e-eeuwse IJslandse manuscript, die ons een diepgaand inzicht geven in de goden en helden van de Vikingtijd. Deze gedichten zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in de Scandinavische cultuur en geschiedenis. De moderne.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetic Edda The

Het boek Poetic Edda The is geschreven door Jackson Crawford. De oorspronkelijke releasedatum was 05 maart 2015.

Het boek Poetic Edda The is te koop als Paperback.

Poetic Edda The bestaat uit 366 pagina’s. 

Poetic Edda The is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken