1. Engelse boeken
  2. Poetry Book I Still Love You

Poetry Book I Still Love You

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry Book I Still Love You is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 198 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781925647648. 

Specificaties Poetry Book I Still Love You

HoofdauteurNerissa Marie
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 juli 2017

Omschrijving van Poetry Book I Still Love You

"Ik Hou Nog Steeds Van Jou" is een poëtische reis die gecreëerd is met de intentie dat je erin kunt avonturieren om geluk te vinden en het zelfvertrouwen en de moed te ontdekken om helder te stralen! Deze prachtige poëzie inspireert innerlijke kracht, medeleven en moed. Dit meesterwerk van woorden neemt je mee op een emotionele reis, waarbij elk gedicht je hart raakt en je ziel beroert. De dichtbundel verkent de diepten van liefde, verlies, hoop en veerkracht op een manier die je zeker zal ontroeren. Elk gedicht is doordrenkt met emotie en brengt een boodschap van zelfacceptatie en zelfliefde. Deze poëtische parel is meer dan alleen een boek, het is een ervaring. Het is een uitnodiging om jezelf te omarmen, om jezelf te vinden in de woorden en om je eigen kracht te ontdekken. Met elke pagina word je ondergedompeld in een wereld vol schoonheid en inspiratie, en word je aangemoedigd om je eigen licht te laten stralen. Of je nu een liefhebber van poëzie bent of gewoon op zoek bent naar een bron van troost en inspiratie, "Ik Hou Nog Steeds Van Jou" zal je hart verwarmen en je ziel voeden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry Book I Still Love You

Het boek Poetry Book I Still Love You is geschreven door Nerissa Marie. De oorspronkelijke releasedatum was 23 juli 2017.

Het boek Poetry Book I Still Love You is te koop als Paperback.

Poetry Book I Still Love You bestaat uit 198 pagina’s. 

Poetry Book I Still Love You is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken