1. Engelse boeken
  2. Poetry Handbook

Poetry Handbook

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Poetry Handbook is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780156724005. 

Specificaties Poetry Handbook

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum15 augustus 1994

Omschrijving van Poetry Handbook

De Poëziegids is een prachtig klein handboek dat ongetwijfeld de verbinding tussen het bewuste denken en het hart kan versterken, zoals Mary Oliver beweert. Hoewel ze misschien nooit zou toegeven dat ze zo'n indrukwekkende prestatie heeft geleverd, is het duidelijk dat dit boekje juist dat bereikt. Het is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in poëzie en de krachtige emoties die het kan oproepen. Dit handboek is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde gedichten van verschillende dichters, die elk een unieke kijk bieden op het leven en de menselijke ervaring. Deze gedichten zullen je raken en je in staat stellen om de wereld op een dieper niveau te ervaren. De woorden zijn zo verweven dat ze een brug slaan tussen je bewuste geest en je hart, waardoor je een diepe emotionele verbinding voelt. Naast de prachtige gedichten bevat de Poëziegids ook inspirerende citaten en nuttige tips om je eigen poëtische reis te beginnen. Of je nu een doorgewinterde poëzieliefhebber bent of net begint met het ontdekken van deze kunstvorm, dit handboek zal je inspireren en aanmoedigen om je eigen stem te vinden in de wereld van poëzie. Dompel jezelf onder in de schoonheid van de taal en laat de Poëziegids je gids zijn op een ontdekkingsreis naar de diepste emoties en verlangens van het menselijk bestaan. Het is tijd om je hart open te.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Poetry Handbook

Het boek Poetry Handbook is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 15 augustus 1994.

Het boek Poetry Handbook is te koop als Paperback.

Poetry Handbook bestaat uit 144 pagina’s. 

Poetry Handbook is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken